Constructieve samenwerkingen

Wado is een vastgoedproject dat rust op stevige schouders. 

Projectontwikkelaar Custombuild is sinds 2010 een vaste waarde in de vastgoedwereld in de regio Antwerpen. De voorbije jaren bouwde het bedrijf een mooi portfolio op met residentiële projecten waarbij duurzaamheid voorop staat. 

Voor Wado zocht en vond Custombuild een sterke bondgenoot in Van Roey Vastgoed. Met meer dan 30 jaar ervaring in de projectontwikkeling zal Van Roey Vastgoed mee instaan voor de realisatie en verkoop

EEN INNOVATIEF TEAM

Samen vormen we een ervaren team met een innovatieve visie op wonen. 

Onze aandacht gaat voornamelijk naar kwaliteit, leefbaarheid, comfort en het gevoel van thuiskomen. Constructief en ecologisch volgens de bouwnormen van vandaag en houden we rekening met de snelle technologische ontwikkeling van morgen.

Samen creëren we voor jou een thuis.

Onze partners

Wij werken altijd samen met ervaren partners die we kunnen vertrouwen. Voor Wado zijn dat dbv architecten, Avantgarden en Natuurpunt Pelt.

DBV
Architecten

Na een jarenlange samenwerking gaven we ook deze opdracht aan dbv architecten uit Hasselt. Met meer dan 30 jaar expertise in projectbouw, kantoor-en appartementsgebouwen, scholen, zorg- en sportcentra begrijpt dbv wat we willen bereiken met een geïntegreerd stadsproject zoals Wado. Wij én de architecten zijn ervan overtuigd dat een aangename en duurzame omgeving grotendeels de beleving van de bewoners bepaalt.

Avantgarden

Voor de groeninrichting van Wado gingen we in zee met Avantgarden, een ontwerpbureau gespecialiseerd in tuin-en landschapsarchitectuur. We vinden elkaar vooral in de filosofie dat de tuinarchitectuur goed moet aarden in zijn omgeving en aan alle eisen van zijn bezoekers voldoen. Naast een grondige studie van Avantgarden, lieten we ons adviseren door de lokale afdeling voor natuur en landschap, namelijk Natuurpunt Pelt.

Natuurpunt
Pelt

Sinds 1933 staat Natuurpunt vzw in voor het natuurbeheer in Vlaanderen en telt de vereniging ondertussen meer dan 133.000 leden. Met andere woorden de ideale partij om ons te assisteren bij de juiste selectie van streekgebonden planten en bomen in en rond de wadi’s. 


Samen met Natuurpunt Pelt brengen we “Natuur in het dorp”, een ambitieus project waardoor je op de Wado-site een educatieve wandeling aan de hand van QR-codes kan volgen. Heb je groene vingers? Dan kan je onder begeleiding van Natuurpunt Pelt peter of meter worden van bepaalde privatieve moestuinen.