Weldoordachte woonkwaliteit

Wado ligt in een groene oase, rijk aan 12 losstaande gebouwen tussen bloemenweides, collectieve binnentuinen, private moestuinen, ecologische speelzones, wadi’s en een wandelparcours doorheen publieke parktuinen.

In verschillende bouwfases maken de historische klasdeuren plaats voor fonkelnieuwe voordeuren van appartementen,  penthouses, eengezinswoningen, urban villa's en handelsruimtes.

Aangenaam
wonen

Elke woonunit beschikt over ruime lichtrijke leefruimtes met 1, 2 of 3 slaapkamers. Extra buitenruimte met adembenemend groenzicht? Dan kies je voor een slim georiënteerde tuin of riant privéterras.

Koffietje op het terras? De handelsruimtes op het nieuwe dorpsplein zijn ideaal voor horeca. Op de hoek in de Dorpsstraat vind je de geschikte praktijk als kinesist, logopedist of osteopaat. Maar je kan er ook starten als opticien, apotheek of fietsenmaker.

Via de Peltanusstraat ga je naar je privéberging in de kelder, of ondergrondse parking voor je auto en fietsen. Er wordt ook stroom voorzien zodat je eventueel een laadpaal kan plaatsen voor je elektrische auto. Je bezoek kan gerust de fietsen parkeren in één van de vele fietsenstallingen op de site. Plaats genoeg. 


 

Jouw comfort,
duurzaam gebouwd

Wado staat voor een knap staaltje hedendaags comfort. De afwerking is voorzien in duurzame materialen met bijzondere aandacht voor kwaliteit, leefbaarheid en energieverbruik.

Alle gebouwen zijn BEN, of bijna-energieneutraal. Met E-peil 30 of lager, verbruiken ze bijna geen energie.

Zuinige vloerverwarming en hoogwaardige isolatie, vooruitstrevende verluchtingssystemen, regenwaterrecuperatie, ... zijn slechts enkele pluspunten van deze ecologisch verantwoorde nieuwbouw.

Extra besparen? Dan kies je voor zonnepanelen. Goed voor de planeet én je portemonnee.


 

Eigen look & feel,
in een harmonieus geheel

Het harmonieus ontwerp is een vloeiend samenspel van diverse woontypes in hoog- en laagbouw door het landschap. Elke woonzone heeft zijn eigen baksteen en identiteit met unieke accenten. Naast knappe architecturale elementen kozen we voor een rustig en neutraal kleurenpalet. Zo krijgen alle gebouwen een eigen identiteit, maar passen ze samen ook mooi in het geheel.


 

Uitkijken naar
een nieuw begin

Elk bouwproces is een uniek proces, waarin je de kans krijgt enkele belangrijke beslissingen te nemen. Om je te ondersteunen tijdens deze fase, stellen we je graag voor aan onze interieurcoördinator, die verantwoordelijk is voor klantenbegeleiding. 

Heb je speciale noden of wensen? We luisteren graag. Zo zorgen we ervoor dat je nieuwe thuis of zaak tot in de puntjes is afgewerkt. Helemaal in overleg met jou. Kwalitatieve woonprojecten én kwalitatieve klantenopvolging. Daar gaan we voor. Alleen zo weten we zeker, dat jij straks tevreden zult zijn. 

Graag nog extra aanpassingen laten doen aan je woning? Dat kan bij een deel van de appartementen. Vraag ernaar. Dan kijken we samen met jou, hoe we met een specifiek budget minimale ingrepen voor eventuele zorgbehoeften kunnen doen.

Kleine aanpassingen kunnen een interessante en voordelige investering voor morgen zijn. Overweeg vandaag de juiste keuzes voor een optimaal ingerichte woning. Zo kan dat kan je, als je dat wenst, een leven lang in Wado blijven wonen. 


 


 

Alle troeven voor je nieuwe thuis
of investering

Appartementen, penthouses, eengezinswoningen, urban villa’s en handelsruimtes. Wado biedt een waaier aan woontypes voor elk budget. Ook als investering een verstandige belegging.

Neem contact op