Alle troeven voor je nieuwe thuis
of investering

Voor elk budget

Appartementen, penthouses, eengezinswoningen, urban villa’s encommerciële ruimtes. Wado biedt een waaier aan woontypes voor elk budget. Ook als investering een slimme belegging
 

Duurzaam en ecologisch

Wie kiezen voor milieubewuste, kwalitatieve materialen en duurzame technieken. Bovendien zijn alle gebouwen BEN of bijna-energieneutraal met E-peil van 20 of lager.
 

Bouwkundig erfgoed

De historische schoolgevels uit 1922 blijven intact. Ook de twee eeuwenoude platanen blijven diepgeworteld in de Dorpsstraat staan. 
 

Vergroening en verkoeling

Ontharding en vergroening staan centraal. Zo ontstaat er meer ruimte voor natuur met meer waterinfiltratie, een koelere dorpsomgeving met gezondere lucht, een beter klimaat en een verhoging aan biodiversiteit
 

Gezellige buurt 

In Wado kan je in je eentje tot rustkomen in één van de vele groenzones of een babbeltje slaan op één van de ontmoetingsplekken.
 

Rustig en autovrij

Wado wordt een wijk op maat van voetgangers en fietsers. Liefst eerst stappen, dan trappen, vervolgens het openbaar vervoer en dan pas de personenwagen volgens het STOP-principe.
 

Ideaal gelegen

Bushalte Kiosk voor de deur, achter het gemeentehuis, op een steenworp van treinstation Overpelt, vlakbij supermarkten, scholen, CC Palethe en sportcentrum De Bemvoort.
 

Toegankelijk

De nieuwe voetgangers- en fietsverbindingen doorheen Wado maken de site eindelijk toegankelijk van noord naar zuid - van de oude speelplaats richting Mater Dei en de Pastorietuin. En van oost naar west - van de Nieuwe Markt richting Achter De Heuf. 
 

4-seizoenenterras

Ook op winterdagen genieten van de zon op je terras? Dan kies je voor glazen schuifwanden (enkel in Dahlia en Fleur), zo blijf je lekker warm en droog zelfs bij koude weersomstandigheden.